#navbar-iframe { height:0px; visibility:hidden; display:none; } . -->

16 Kasım 2010

Adim Adim Kas Alma Metotlari

Bu Goruntuye Sahip Olmak İcin 3 Neden

* Kalin grunumlu kaslar, goz bolgenizi daha cok vurgular.
* Goz makyajina fazla zaman harcamaniza gerek kalmaz.
* Kavis olmadigi icin kendiniz de kolayca duzeltebilirsiniz.
Bu sezon, ince ve kavisli kaslar kesinlikle "out". Kalin, yumusak hatli, acisiz, az egimli kaslar moda.
Kasinizi Kime Aldirmalisiniz; Bunun icin kasinizi alacak kisinin kendi kaslarsni nasil aldigina bakmaniz yeterli. Kuafor salonuna girdiginizde kas alacak kisinin kaslarina dikkatlice bakin. Kaslari iyi alinmis gozukuyorsa tereddut etmeden kaslarinizi ellerine teslim edebilirsiniz.
Eski Alışkanlik, Yeni Trend
Bumerang gorunumlu kaslara elveda; Son yillarda hemen hemen herkesin tercihi olan ince ve kavisli kaslara veda etmenin zamani geldi. Bu tip kaslar, yuze kizgin bir ifade verdigi gibi, yasi da buyuk gosteriyor!
Hafif egimli, kalin kaslara merhaba: Yeni kas modelinizle yuzunuzun ifadesi yumusayacak. Ancak, bu kas modelini, seksenli yillarin daginik ve kalin kas modasi ile karistirmayin!
Kas Boyama Metodlari
Yeni kaslariniza kavusmak icin biraz zaman, biraz da sabir gerekecegi icin, kalinlasma surecinde kaslarinizi boyayarak duzgun bir goruntu elde edebilirsiniz. Kas renginizin sac renginizle uyumlu olmasi icin kaşlarinizi sac boyasi ile degil de kozmetik reyonlarinda bulabileceginiz kas kit'leri ile boyayin. Hemen hemen her markanın kas kit'i var.
Evde Kas Alma Yontemleri
Cimbiz: Yeni kas modasini uygulamak icin once profesyonel ellere ihtiyaciniz olacak. Daha sonra kendiniz ayni seklin uzerinden duzeltebilirsiniz. Kalin kaslar, ince kaslara gore daha az ugras isteyecegi icin cimbizla duzeltmeniz yeterli olacaktir. Kaslarimi kimseye elletmem kendim alirim diyorsaniz yeni kas modasini evde de uygulayabilirsiniz.
Agda: Ulkemizde henuz fazla yayginlasmasa da agda ile kas almak pratik ve acisiz bir yontem. Gur ve inatci kaslar icin cimbizdan daha etkili olan agdayi kendiniz uygulamayin. Bu islemi kasinizi alan kisinin yapmasi daha dogru olur.


Hollywood' un kas gurusu Anastasia Soare "Kaslarinizi almadan once alkollu bir losyonla dezenfekte etmelisiniz" diyor.




1. Adim: Bir kalemi burnunuzun kenarina paralel sekilde tutarak kasinizin baslangic noktasini belirleyin . Kasinizin en yuksek bolgesini yani egimin baslayacagi yeri belirlemek icin kalemi goz bebeginizin bitis noktasina paralel tutarak isaretleyin . Bitis noktasini belirlemek icinse, kalemi gozunuzun dis kosesinden kasiniza diagonal tutun.
2. Adim: Goz kalemiyle isaretlediginiz noktalari birlestirerek kas seklinizi olusturun. Daha sonra cimbiz, ip veya agda yardimiyla isaretin uzerinden alin.
Kaslarinizin goruntusu kalin olacagi icin birden fazla tuy cekmeyin. Kaslarinizi tek tek alin ki arada bosluklar olmasin. Kaslarinizin ust bolgesi icin de ayni durum gecerli. Cok fazla tuy alirsaniz kasinizin seklini bozabilirsiniz.
3. Adim: Kas fircasi ile tarayip, uzun tuyleri makasla kesin.

0 YORUM YAPILDI:

Değerli Yorumlarınız İcin Tesekkürler!